Ett toppmodernt fullservice tryckeri med eget bokbinderi och prepress

 

Norrköpings Tryckeri

Vi är ett toppmodernt, fullservice tryckeri med eget bokbinderi och prepress. Vår kunskap och erfarenhet tillsammans med modern teknik och utrustning gör att vi står väl rustade för framtiden.

 

Prepress

Oavsett om du bara har en idé eller en tryckfärdig pdf, hjälper vi dig att anpassa den till ett tryckfärdigt original. Vi har de verktyg och kunnande som behövs för att tillgodose dina behov. Vi kan även erbjuda hjälp med scanning och bildbearbetning.

 

Tryckeri

I tryckeriet använder vi oss av den senaste tekniken. Detta innebär att vi har optimerat kapaciteten när det gäller precision och hastighet. Resultatet blir en enastående jämn och hög kvalitet på varje trycksak som lämnar vårt tryckeri. Yrkeskunskapen före och under tryckning har hög prioritet hos oss. Vi jobbar med icc-profiler, vilket innebär snabba intag och jämn produktion.

 

Bokbinderi

Vi utför bland annat: skärning, falsning, stationshäftning, hålborrning, stansning, bigning, limning, blockhäftning m.m. Böcker – limbundna, linnetrådsbundna eller wireo-bunden.

Norrköpings Tryckeri AB

Lindövägen 65 • 602 28 Norrköping

011- 23 10 60

info@norrkopingstryckeri.se

Öppettider:

Mån- Tor: 07:30 - 16:30

Fre:  07:30 - 14:00

Lunch 12:00-13:00